Megválaszolatlan kérdések.

Több témában is sajtótájékoztatót tartott Gábris Jácint, jobbikos önkormányzati képviselő. Annak kapcsán, hogy a kormány emelné az állami cégek, vállalatok vezetőinek juttatásait, a politikus elmondta: a magyar emberek több mint egyharmada a szegénységi küszöb alatt él, ezzel szemben akad olyan vezető, akinek az éves bére felér legalább 40 ápoló keresetével. Gábris Jácint hozzátette: egyéb problémák is megoldásra várnak még. „Alapvetően most a migránshelyzet irányítja a központi figyelmet, természetesen ebben mi is azon vagyunk, hogy a kormányt segítsük. Ez egy olyan válsághelyzet, amikor a politikai nézeteket valamilyen szinten félre kell tenni, de nyilvánvaló, hogy nem vagyunk vakok és süketek: tudjuk, hogy vannak még lezáratlan, problémás ügyek, ilyen mondjuk a Quaestor-ügy vagy a devizahitelesek ügye. Jó, ha a lakosság tudja, odafigyelünk továbbra is ezekre az ügyekre.” - fogalmazott a képviselő.

Forrás:www.kanizsatv.hu

Rovatok: